Meny

Forretter

  • Røkt andebryst 135,-

    Andebryst fra Holte gård, rotfrukter, eplemarmelade fra Lien og krønsj
    Gluten, sulfitt

  • Sylta fjellørret 150,-

    Med beter, pepperrotrømme (med pepperot fra Breisås) og flatbrød fra Lega
    Gluten, sulfitt, laktose, fisk

  • Kremet soppsuppe 130,-

    Med sprø spekechips
    Melk

Hovedretter

  • Sopprisotto 225,-

    Beter fra Helgen, lune plommer fra Gvarv og Holtefjellost fra Eiker
    Melk

  • Lam i lefse 235,-

    Med einebærrømme, sylta rødløk, spisskål og eplesirup fra Lien gård
    Melk, sulfitt, soya

  • Biff 345,-

    Sopp, brokkolini, sellerirot fra Helgen, rødvinssirup og bearnaise. Fries med rosmarin og Holtefjellost fra Eiker
    Melk, selleri, sulfitt, soya, egg

  • Brosme 285,-

    Smørdampet spisskål, eple-og fennikelsalat med smørsaus og småpoteter
    Melk, sulfitt, fisk

  • Reinsdyr 365,-

    Pastinakk, rosenkål, bacon, småpoteter og plommesaus (med plommer fra Gvarv)
    Melk, sulfitt

  • Burger 235,-

    Cheddar, chiliaioli, bacon, karamellisert rødløk og tomat. Fries med rosmarin og Holtefjellost fra Eiker
    Gluten, egg, melk, sulfitt, sennep

  • Viltgryte 245,-

    Med bacon, rosenkål og potetstappe
    Melk, sulfitt

Barn kan få halve porsjoner:)

Delefjøler

  • Sesongs versjon av Flatbread på bunn fra Lega 150,-

    Sopp, ost fra Lega og rosmarin
    Gluten, melk, sulfitt

  • Sesongs versjon av Flatbread på bunn fra Lega 155,-

    Blåskimmelost, bacon og plomme fra Gvarv
    Gluten, melk, sulfitt

  • Norske oster, oliven, spekemat og marmelade 195,-

    Melk, sulfitt, gluten, sennep

Desserter

  • Hjemmelaget vaniljeis med salt karamell 115,-

    og varm sjokoladesaus
    Egg, melk

  • Blåbærpai med marengs 135,-

    Egg, Melk, sulfitt

  • Tilslørte bøheringer. 125,-

    Eplemarmelade, mascarponekrem og krønsj
    Melk, gluten

Sesongs 3 og 4-retter

  • Pris 560/625,-